Swiss Sense

Hemelvaart campagne

Televisiecommercial

Voor een nieuwe Hemelvaart campagne van Swiss Sense heeft LiveWall een televisiecommercial, bumper ad en online variaties geproduceerd.

1.000.000ste slaper
Voor Hemelvaart wil Swiss Sense een nieuwe campagne uitbrengen die zich richt op de 1.000.000ste slaper. Het feestelijke nieuws van 1000.000 slapers moet gevierd worden, dat gebeurt met 10% extra korting bovenop de huidige aanbiedingen.

Campagne
De campagne wordt uitgerold in drie landen: Nederland, België en Duitsland. Voor de Nederlandse markt produceert LiveWall een televisiecommercial, en voor de andere landen een online versie. De video wordt opgeleverd met twee verschillende eindkaarten, één gericht op Hemelvaart, één neutraal zodat de commercial langer inzetbaar is. Daarnaast wordt er ook een bumper add gemaakt en verschillende formaten online varianten van de Nederlandse video.

Swiss Sense
Al meer dan 100 jaar maakt de familie Diks bedden. Door de jaren heen heeft Swiss Sense al 1.000.000 slapers voorzien van een goede nachtrust. Dit betekent dat ze goede kwaliteit leveren, betrouwbaar zijn en kennis hebben van zaken.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.