RTL Nederland

The Voice Of Holland

Facebook video kanaal

Voor het populaire televisieprogramma The Voice Of Holland, ontwikkelde LiveWall een videopagina voor de Facebookpagina van de show. Op dit kanaal kan de kijker alle blind auditions en beste momenten van de show terug kijken.  Door middel van dit kanaal kan het contactmoment met de kijker uitgebreid worden wat leidt tot meer engagement.

The Voice Of Holland is een talentenjacht die sinds 2010 door RTL 4 wordt uigezonden. De formule is bedacht door John de Mol en Roel van Velzen en vanwege het grote succes wereldwijd verkocht. The Voice Of Holland draait om het unieke zangtalent.  De eerste audities vinden geblindeerd plaats doordat de jury met de rug naar de artiest toe zit. Wanneer de jury voldoende onder de indruk is, draaien ze hun stoel waardoor het talent door is naar de Live Shows.

Inmiddels heeft al menig bekende Nederlandse zanger of zangeres plaats genomen in de befaamde rode stoelen. Elk seizoen kan de kijker weer genieten van hoe de coaches met elkaar de strijd aan gaan om de beste kandidaten in hun team te krijgen.

Doordat een groot deel van de doelgroep van TVOH zich op Facebook bevindt, is het een zeer geschikt medium om de kijker van extra content te voorzien. Het kanaal biedt een extra omgeving waar de kijker in contact kan komen met de show naast de bestaande website.  De pagina heeft tot doel de kijker nog meer te betrekken bij het programma en kennis te laten maken met alle kandidaten. Uiteraard wordt er goed ingespeeld op mobiel gebruik en is de pagina goed bereikbaar vanaf verschillende devices. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.