Toyota

SocialWall

De challenge

In samenwerking met Your Social, ontwikkelde LiveWall een Social Wall voor de Toyota stand tijdens de AutoRAI 2015. 

AutoRAI is hét grootste auto-evenement van Nederland. Ze presenteren een compleet aanbod van merken, indrukwekkende innovaties en oogstrelende primeurs.
Tijdens dit event konden bezoekers kennismaken met onder andere de nieuwe modellen van Toyota. De bezoekers hadden ook de mogelijkheid om een proefrit te maken in één van de modellen. Hun bevindingen konden ze delen op social media met de hashtag #ToyotaAutoRAI, #AygoRoofShoot, #Mijneerstekeer, #MYTS040  en werd vervolgens getoond op de Social Wall.

De Social Wall bestond uit meerdere vakken met verschillende content. Deze content werd continu met elkaar afgewisseld waardoor er een bijzonder visueel spektakel ontstond. De weergegeven content bestond uit video’s van nieuwe modellen en het event, beelden van de AYGO roofshoot en social media met posts. Dit allemaal in de look en feel van Toyota. De aanwezigheid van de Social Wall zorgde voor een extra beleving voor bezoekers aan de stand. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.