TVCN

Ambulance app

Een app om levens te redden

Ambulancemedewerkers hebben regelmatig niet Nederlands sprekende patiënten. Dat geeft natuurlijk grotere risico's omdat het communiceren lastig is. Hiervoor hebben we een eenvoudige app gemaakt die het mogelijk maakt om via eenvoudige stappen de belangrijkste dingen te weten te komen.

Tolk en vertaalcentrum
Met 40 jaar ervaring voorziet TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland elke sector van tolkdiensten en vertalingen in 199 talen. De dienstverlening bestaat uit telefonische tolkdiensten, vertalen en speciale projecten. Axira is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige regionale organisaties voor de ambulancezorg. Samen met TVcN wilden ze het makkelijker maken om niet Nederlandstalige patiënten in stappen snel te kunnen helpen.

Je eigen taal
Daarvoor ontwikkelden we een app waarin je stap voor stap in eigen taal antwoord kunt geven op de belangrijkste vragen. Elke stap wordt bijgestaan met gesproken tekst. Zo worden mensen nog sneller geholpen in levensbedreigende situaties.

De stappen zijn onder andere:

  •  Waar heb je pijn?
  • Waar heb je last van tintelingen?
  • Hoeveel heb je gedronken.

De app is succesvol geintroduceerd onder de ambulancemedewerkers. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.