UDC

Dance Valley Ferry

Claim je plek op een drijvend podium

Jupiler en Dance Valley organiseren tijdens editie 2016 een elfde podium: The Ferry Stage. The Ferry Stage is een varende pendeldienst tussen Amsterdam en Spaarnwoude. Tickets voor het drijvende podium zijn niet te koop, maar alleen te winnen door een spel te spelen dat LiveWall in opdracht van Jupiler en Dance Valley ontwikkelde. 

Partypeople kunnen hun feestervaring compleet maken door een plek te claimen op de Ferry. Door vrienden uit te nodigen via Facebook en de Dancevalley-link te delen, kunnen zij een plekje bemachtigen op de boot.

Het spel
Binnen dhet Ferry-spel claim je online een plaats op de Ferry, dit doe je door een vriend uit te nodigen via Facebook. De profielfoto's van beide deelnemers worden weergegeven in de boot. Maar pas op: iemand anders kan jouw plek ook claimen. Wanneer dit gebeurt, krijg je een e-mail en kun je terug om zelf weer een plekje te bemachtigen. Wanneer de loopplank wordt opgehaald en jij nog steeds in de boot zit, heb je kaartjes gewonnen voor de Dance Valley Ferry. 

The Ferry
Het drijvende podium van Dance Valley pendelt met 600 fans tussen Amsterdam Centraal en het festival en viert een pre- en afterparty. Een once in a lifetime opportunity met (grote) surprise acts die ook op het festival geprogrammeerd staan.


Dance Valley
Dance Valley is een eendaags dancefestival dat jaarlijks 60.000 bezoekers trekt. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.