UEFA WEURO 2017

Social Walls

De challenge

Samen met de KNVB-stichting EK Vrouwen ontwierp LiveWall in opdracht van de UEFA een 7-tal LiveWalls in verschillende formaten en voor verschillende gelegenheden. 

Zo waren er Social Walls te zien bij de Fanzones in Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Ook werden er LiveWalls gemaakt voor de stadions in de speelsteden. Speciaal voor de huldiging van de OranjeLeeuwinnen stond er een grote LiveWall in Utrecht: vanzelfsprekend Oranje-branded

LiveWalls

De Social Walls werden voor aanvang van de wedstrijd, tijdens de rust en na het fluitsignaal getoond op grote schermen. De moderatie van binnenstromende berichten werd vanaf een centraal punt geregeld. Op de LiveWall werden images van Twitter, Facebook en Instagram met de #OnsEK getoond. De naam van de zender en de begeleidende tekst waren ook op de Walls te zien. 

Functioneel

Op de Social Walls werden videoanimaties en een custom fotoframe verwerkt. Voor de UEFA verwerkte LiveWall ook twee videobumpers in de Social Wall, naast de social call-to-action én de oproep voor ticketverkoop. Ook de sponsorpagina mocht natuurlijk niet ontbreken.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.