Univé

Supporter van Sport

Mobiel platform voor het laatste Supporter van Sport sportnieuws

Een mobiel sportplatform door Univé Supporter van Sport Supporter van Sport is een initiatief van Univé. Supporter van Sport vindt sporten en bewegen belangrijk. Via de kantoren is Univé jaarlijks partner van meer dan 300 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven. Het Supporter van Sport platform toont de content, acties en events rondom het hart van de sportsamenleving en is in opdracht van House of Sports ontwikkeld.

Platform
Een verfrissend platform met een focus op de mobiele gebruiker is door LiveWall vormgegeven en ontwikkeld. De nieuwe huisstijl van Univé staat hierin centraal. 

Nieuws
Het laatste nieuws wordt in de tijdlijn beschikbaar gesteld. De content is opgesplitst in uitgelichte, vaak nationale, content. In een andere sectie wordt op basis van de locatie van een bezoeker de relevante regionale content ingeladen. Aan de hand van locatie- en sportfilters verandert zoekt de bezoeker de meest interessante content. 

Events
Een overzicht van aankomende events wordt getoond. Elk event heeft een eigen eventpagina binnen het platform waar de laatste media en informatie omtrent het event is te vinden. 

Acties
Diverse acties en quizvragen worden via het platform gelanceerd. Om deel te nemen aan acties, zoals quizvragen, maken bezoekers een account aan. Dit account wordt gebruikt om een profiel op te bouwen van de gebruiker, zodat in de toekomst het platform gepersonaliseerde en relevante content aan de gebruiker toont. 

Gamification
Een quizcampagne is in het platform gelanceerd. Wekelijks worden nieuwe quizvragen gepubliceerd. Deelnemers die in een bepaalde periode goed presteren in de sportquiz winnen gave prijzen. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.