Universal Music

Social media campagnes ter promotie van artiesten

Facebook applicaties

LiveWall is een partner van Universal Music voor de ontwikkeling van online social campagnes en webapplicaties. 

Multi platform
Universal Music heeft een breed scala aan artiesten onder contract staan. Voor Universal wordt het promoten van artiesten via internet, evenals het stimuleren van streams en downloads, alsmaar belangrijker. LiveWall ondersteunt dit proces bij nieuwe releases op verschillende platforms en denkt daarnaast ook mee omtrent het vergroten van interactie rondom events die worden georganiseerd door Universal Music.

Promotie
Het promoten van artiesten via internet kan op enorm veel verschillende manieren. Zo werden er combinaties van verschillende programma's of website ingezet om een passende campagne te ontwikkelen. Denk hierbij aan het gebruik van Facebook in combinatie met Spotify, waarbij Spotify zorgt voor de muziekbeleving en Facebook voor het virale effect. Naast de online promotie werd de LiveWall tool gebruikt om een extra dimensie geven aan een concert. Wanneer bezoekers foto's of berichten deelden, konden ze deze tijdens het event op een creatieve manier worden weergegeven.

Interactie
LiveWall zorgde dus voor meer interactie tussen Universal Music en de fans, zowel online als fysiek tijdens evenementen.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.