Talpa Network

Veronica Inside

Mobiele applicaties voor iOS en Android

LiveWall ontwikkelt voor Veronica Inside de mobiele apps voor iOS en Android. Binnen de apps worden de fans van het programma op de hoogte gehouden van het laatste voetbalnieuws, samenvattingen, Champions League goals en uiteraard de fragmenten van de vaste tafelgasten Johan Derksen, René van der Gijp en Johan Derksen.

Het laatste voetbalnieuws
De Veronica Inside apps tonen alle content rondom het programma Veronica Inside. De nieuws pagina toont een overzicht van nieuwsartikelen op basis van meest recent. 

Daarnaast toont de trending pagina een overzicht van de meest bekeken content in de laatste 5 dagen. Dit zijn de elf artikelen met de meeste views.

Unieke video content
Video fragmenten zijn een belangrijk onderdeel van de app. De applicaties hebben een aparte video pagina waar de gebruiker de content kan filteren op diverse categories. De redactie kan de inhoud en de volgende van de categories aanpassen via een op maat CMS. 

Meedoen aan de acties
Met de app doen de fans snel en makkelijk mee met de acties in en rondom het programma. Denk hierbij aan het aanmelden voor een uitzending, het insturen van een kijkersvraag, het Bavaria Zo. moment en de digitale Sportquiz! 

De Veronica Inside app, de app voor de Nederlandse voetballiefhebber. 

AppStore: https://itunes.apple.com/nl/app/veronica-inside/id1453532913?mt=8
PlayStore: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.talpa.veronicainside&hl=nl

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.