Villa Pardoes

Huisstijl, Website en Gasten-App

Een onbezorgde tijd

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag even alles willen vergeten en willen genieten van een onbezorgde tijd met het gezin.

Website
In opdracht van Villa Pardoes heeft LiveWall een geheel nieuwe huisstijl, website en gasten-app ontwikkeld. Een gemoderniseerde Mascotte en een nieuwe, frisse look & feel  voor de website zorgen voor een duidelijk indeling voor iedereen die meer wil weten over Villa Pardoes. De website is gevuld met verschillende foto’s en video’s die ook door LiveWall zijn ontwikkeld om de nieuwe huisstijl door te voeren.

Gasten-app
Met de gasten-app worden families op de hoogte gehouden van hun verblijf in de Villa. De gasten-app biedt o.a. de kans om vooraf kennis te maken met andere zieke kinderen en om verschillende kamers en ruimtes te zien. Zo weten de kinderen precies wat ze te wachten staat. Tijdens het verblijf in de Villa kan het gezin zijn foto's en video's opslaan in de app. De gasten-app dient ook als Community Builder, zodat gasten ook na hun verblijf ambassadeur van de Villa blijven. Om uit te leggen hoe de gasten-app te gebruiken is heeft LiveWall een mooie introductievideo ontwikkeld alsmede een animatie over het gebruik van de app.

Doel
Villa Pardoes wil duidelijk en overzichtelijk informatie verschaffen. Dit om ervoor te zorgen dat gezinnen zich aanmelden, vrijwilligers zich opgeven en er natuurlijk donaties worden gedaan. Met de gasten-app wil Villa Pardoes een stukje spanning wegnemen bij de gezinnen, die vaak al onder hoge druk staan. Daarnaast wil Villa Pardoes een community opbouwen die ervoor zorgt dat de zieke kinderen zich niet alleen voelen en vrienden maken nog voordat ze in de Villa zijn aangekomen.

Bekijk de nieuwe website van Villa Pardoes en wordt donateur.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.