VisitBrabant

Personal Invite voor Brabant is open

Kom je ook?

Op zaterdag 2 juni vindt het kick-off event van Brabant is Open plaats. Brabantse iconen lanceren deze dag inspirerende arrangementen en activiteiten om de typische Brabantse gastvrijheid te laten zien. Alle genodigden ontvangen een gepersonaliseerde invite voor dit event!

VisitBrabant
VisitBrabant is de marketingorganisatie van Brabant met als doel om meer bestedingen te genereren en het aanbod te ontsluiten in de Brabantse vrijetijdssector. Dit om Brabant nóg aantrekkelijker te maken voor bezoekers. De organisatie richt zich daarbij specifiek op de (inter)nationale shortbreakmarkt.

Brabant is open
Brabant is Open duidt het gastvrije karakter en de openheid van Brabant. De campagne toont dat Brabant het héle jaar door een hoop te bieden heeft als shortstay-bestemming zoals een korte trip, dagje uit of weekendje weg. Ter promotie van de activiteiten en arrangementen heeft Affectivity.nl een hele reeks aan inspirerende video content geschoten.

Personal invite
Daarnaast ontvingen de gasten voorafgaand aan het Brabant is Open Kick off event een gepersonaliseerde invite. Hierin (zie bovenstaand voorbeeld) is onder andere de naam van de persoon opgenomen als dynamische content. Ruim 600 gasten beleefden, dankzij de uitnodiging, het hartelijke Brabant.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.