RTL Nederland

Voetbal Inside

App en website

Voor het razend populaire RTL TV-programma Voetbal Inside ontwikkelde LiveWall een nieuwe app en website. Op het platform kom je als voetbalfanaat helemaal aan je trekken en kan met recht beschouwd worden als echt voetbalplatform. De bezoeker vindt hier naast uitzendingen namelijk ook alle ins en outs van hetgeen er afspeelt op en rondom de Nederlandse- & internationale voetbalvelden.

Het tv-programma wat wekelijks twee maal op de Nederlandse televisie te zien is, waar vaste hosts; Johan Derksen, Wilfred Genee & René van der Gijp iedere uitzending een gast uit de voetbalwereld ontvangen om vervolgens alle nieuwtjes wat betreft voetbal, en daar buiten, aan tafel bespreken om vervolgens hun ongezouten mening hierover te geven.

Wanneer je als voetbalfanaat altijd op de hoogte wil blijven van alle actualiteiten en achtergrondinformatie over de gespeelde en komende wedstrijden, kun je terecht op deze door LiveWall ontwikkelde app en website. Ook is er veel mooie video content over de beste spelers van het moment en ontwikkelingen rondom de (Nederlandse) voetbalvelden.

App
Behalve het laatste voetbalnieuws en fragmenten uit de uitzending, vind je in de app ‘het Beste van VI’. Ook is er een live news rss-feed ingebouwd en wordt de content gerangschikt op populariteit. Daarnaast kunnen gebruikers van de app zelf een contentfilter instellen.

Nationale Amateur Trofee
Verder vind je in de app speciale inzendingen van reporter Simon én de allermooiste amateurmomenten die meestrijden om de Nationale Amateur Trofee. Interactiviteit staat centraal: fans kunnen reageren op stellingen, stemmen op De Speler van de Week en vragen stellen aan Johan en René. 

Nieuw is Het Grote Voetbal Voorspel-Spel. Voorspel de uitslagen van wedstrijden en word de grootste Voetbalvoorspeller van het land. 

Website
De nieuwe, interactieve website biedt veel videomateriaal, je kijkt er uitzendingen terug en je vindt er de lopende acties en prijsvragen. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met social media als Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.