RTL Nederland

Voetbal Inside

Het Grote Voetbalvoorspelspel

Deelnemers aan Het Grote Voetbal Voorspelspel kunnen elke week drie voorspellingen doen van de uitslag van geselecteerde voetbalwedstrijden. Dit kunnen voetbalwedstrijden zijn uit de Eredivisie, maar ook oefeninterlands. In opdracht van Voetbal Inside maakte LiveWall Group een spannende toto voor het voetbalseizoen 2016/2017.

Het spel
Iedere week vanaf de start van de Voetbal Inside-uitzending (maandagavond 20:30), tot en met vrijdagavond 00:00 vul je je voorspelling van de week in. Deze voorspelling valt te wijzigen tot vrijdagavond 00:00u. Voorspel je de wedstrijd goed? Dan krijg je punten en stijg je in de ranglijsten.

Ranglijsten
Er zijn verschillende ranglijsten waarbinnen je meespeelt: bijvoorbeeld in het klassement van jouw favoriete profclub, amateurclub of jouw woonplaats. Je vrienden uitnodigen kan via WhatsApp, Facebook of Twitter. Ook kun je je eigen competitie starten én is er een subleague waarin je speelt tegen Johan, Wilfred en René.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.