RTL Nederland

Voetbal Inside

Nieuwe interactieve website

Voor het razend populaire RTL TV-programma Voetbal Inside ontwikkelde LiveWall een nieuwe interactieve website. Op deze website kom je als voetbalfanaat helemaal aan je trekken en kan met recht beschouwd worden als echt voetbalplatform. De bezoeker vindt hier naast uitzendingen namelijk ook alle ins en outs van hetgeen er afspeelt op en rondom de Nederlandse- & internationale voetbalvelden.

Het tv-programma wat wekelijks twee maal op de Nederlandse televisie te zien is, waar vaste hosts; Johan Derksen, Wilfred Genee & René van der Gijp iedere uitzending een gast uit de voetbalwereld ontvangen om vervolgens alle nieuwtjes wat betreft voetbal, en daar buiten, aan tafel bespreken om vervolgens hun ongezouten mening hierover te geven.

Wanneer je als voetbalfanaat altijd op de hoogte wil blijven van alle actualiteiten en achtergrondinformatie over de gespeelde en komende wedstrijden, kun je terecht op deze door LiveWall ontwikkelde interactieve website. Ook is er veel mooie video content over de beste spelers van het moment en ontwikkelingen rondom de (Nederlandse) voetbalvelden. Reporter Simon gaat alle Nederlandse voetbalvelden af en doet verslag van de mooiste hoogtepunten. Zijn verslagen zijn ook allemaal terug te zien op deze website. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.