Warner Music

Warner Music Group Content Creatie

Langlopende samenwerking

Warner Music Group en LiveWall hebben een langlopende samenwerking op het gebied van content creatie. LiveWall mag regelmatig aan de slag met het creëren van social content voor verschillende artiesten. Warner Music zet deze content in voor promotionele doeleinden.

Muzieklabel
Warner Music Group is een van de grootste muzieklabels ter wereld en heeft een geweldig portfolio aan grote namen onder hun verschillende labels. Onder de Warner Music Group vallen labels als Atlantic, Warner Brothers en Rhino. Deze labels geven muziek uit van artiesten als Michael Bublé, Red Hot Chili Peppers, Ed Sheeran, Dua Lipa en Coldplay.

Content creatie
De afgelopen jaren heeft Warner Music regelmatig LiveWall ingeschakeld voor het creëren van verschillende social content. Voor verschillende artiesten maakt LiveWall voornamelijk video content die geplaatst wordt op Instagram, Facebook en YouTube. Het doel van deze video’s is om awareness te creëren en artiesten, nieuwe albums, nummers, concerten of afspeellijsten op Spotify te promoten. 

Dua Lipa
Ter promotie van het nieuwe album van Dua Lipa, Don’t Start Now, mocht LiveWall aan de slag met verschillende content uitingen. Welke worden ingezet in verschillende metronetwerken in Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast komt deze social creatie ook op een groot scherm op het Leidseplein in Amsterdam en op de Lijnbaan in Rotterdam. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.