Wasa

Foodvideo's

De challenge

In samenwerking met We Are Blossom ontwikkelde LiveWall een videoserie voor het foodmerk Wasa. In de video's geeft foodblogster Nina Olsson Zweedse eetgebruiken een Nederlands tintje.

Wasa kennen we allemaal van de crackers, die we op ieder moment van de dag eten. Maar dat deze crackers ook in andere gerechten te gebruiken zijn, bewijst Nina Olsson. De Zweedse foodblogster stelt in een zesdelige videoserie typische Zweedse eetgewoontes. De gewoontes worden niet met behulp van een hardcore kookvideo aan het publiek tentoongesteld, maar juist in films waarin er wordt ingezoomd op de Zweedse gebruiken. 

Opzet
De benadering voor de video's was anders dan anders. Er werd gekozen om de beelden op een vernieuwende manier te schieten: verticaal. De reden? Video's worden het vaakst op mobiele devices bekeken. Met een verticale video speelden we in op deze trend.

Ook kozen we ervoor om ondertitels toe te voegen aan de video, zodat de serie ook goed te volgen is zonder naar de audio te luisteren. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.