RTL Nederland

RTL in samenwerking met Lidl & Miele

Een interactieve website voor het nieuwe programma Wie Doet De Afwas?

LiveWall ontwikkelde een interactieve website voor het spiksplinternieuwe RTL programma, Wie Doet De Afwas. Op deze interactieve website, welke ook is ontwikkeld met vaste samenwerkingspartners van Wie Doet de Afwas; Lidl en Miele, kunnen bezoekers naast recepten terugzoeken ook afleveringen opnieuw bekijken en fantastische prijzen winnen wanner zij mee doen met de prijsvragen.

Voor het RTL-programma, Wie Doet De Afwas, waar vier onbekende Nederlanders een week lang iedere avond te gast zijn bij bekende Nederlanders. Hier proberen zij aan de hand van hints te achterhalen bij welke BN’er zij daadwerkelijk te gast zijn. Raden ze dit goed, dan winnen zij een prachtig bedrag en doet de bekende Chef de afwas. Zo niet? Dan wacht de deelnemers een enorme berg afwas.

 

Met de koppeling tussen het bereiden van lekker eten en vervolgens de afwas moeten doen, kon Wie Doet De Afwas geen betere samenwerkingspartners vinden dan Lidl en Miele. Bezoekers van deze website kunnen zelf namelijk ook kans maken om de afwas uit handen te geven, door mee te doen aan een prijsvraag waar een Miele-afwasautomaat op het spel stond! Op deze interactieve website, kunnen naast alle uitzendingen ook de recepten teruggevonden worden welke de BN’ers gebruikt hebben tijdens de uitzendingen. Want zeg nou zelf… Jij wil toch ook weten hoe Rintje Ritsma zijn wereldberoemde snertbitterballen klaarmaakt?! Deze recepten zijn volledig samengesteld aan de hand van de producten van supermarkt Lidl. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.