AvroTros

Wie is de Mol?

Social interactie

‘Wie is de Mol?’ is al jaren een van Nederlands best bekeken televisieprogramma’s. Ook in 2016 werden de winnaar en de Mol bekend gemaakt tijdens een live televisie-uitzending vanuit het VondelCS in het Vondelpark, te Amsterdam. Deze bekendmaking is niet alleen thuis te volgen maar ook op locatie in het Vondelpark. Speciaal voor deze live uitzending werd er een LiveWall ontwikkeld waarop de laatste social media berichten rondom deze finale getoond worden.

Het televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’, wat wordt uitgezonden door de publieke omroep AVROTROS, draait om een spel wat gespeeld wordt door 10 bekende Nederlanders. Dit spel wat overloopt van bedrog, listen en misleiding is al jaren razend populair onder het Nederlandse publiek. De kandidaten moeten samenwerken om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot, echter een van de kandidaten saboteert het hele spel in het diepste geheim en probeert juist zo min mogelijk geld te verdienen voor deze pot. De kandidaat die het beste en het meeste weet over deze Mol, wint de prijzenpot.

Gedurende het hele televisieprogramma werd er veel via social media gedeeld, gespeculeerd en gediscussieerd over wie ‘de Mol’ dit jaar zou zijn. In aanloop naar de ontknoping steeg dit vanzelfsprekend enorm. Tijdens de bloedstollende live uitzending, waar ontzettend veel live publiek bij aanwezig was, werd er gebruik gemaakt van een speciale ‘Wie is de Mol?’-LiveWall! Deze LiveWall liet volgens de Molloten (meest fanatieke ‘Wie is de Mol?’-fans) niet alleen de laatste social media berichten rondom deze finale zien maar zou ook zomaar een geheime aanwijzing kunnen bevatten…

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.