Wolvenberg

Countdown & release pagina

Lancering van een nieuwe huisstijl

Wolvenberg lanceert een nieuwe huisstijl voor de b2b markt. Voor deze lancering maakt LiveWall een countdown pagina. Gedurende twee weken telt de website af naar het moment waarop de nieuwe huisstijl gelanceerd worden. Zodra de teller op 0 staat, verandert de website in de release-pagina en kunnen klanten hun mening laten horen over de nieuwe stijl.

Nieuwe huisstijl
Voor hun zakelijke klanten lanceert Wolvenberg een nieuwe huisstijl. Daarbij onthullen ze een hele nieuwe stijl met een ander logo, nieuwe foto- & typografie en verschillende manieren van packaging. LiveWall ontwikkelt een countdown pagina, die aftelt naar de datum van de lancering, en een release pagina. 

Countdown pagina
Om de klanten te teasen en nieuwsgierig te maken voor de lancering heeft LiveWall voor Wolvenberg een spannende countdown pagina gemaakt. Er wordt op deze pagina niet alleen afgeteld naar de datum van de release, maar er zijn ook enkele snippets te zien van de nieuwe huisstijl. Daarnaast zijn op deze pagina ook een aantal spannende, leuke en interessante feitjes over Wolvenberg terug te vinden.

Release pagina
De countdown pagina telt af naar het release moment. Na deze tijd verandert deze pagina in de release pagina. Hier is de nieuwe huisstijl met alle nieuwe elementen te zien. Wolvenberg wil ook graag de mening weten van hun b2b klanten en laat het het logo, de typografie, de fotografie en de packaging  door hen waarderen. Deze input wordt gebruikt voor het verfijnen van de huisstijl.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.