Woonfonds

Woonfonds Bingo

Charme offensief

Woonfonds vond het tijd om een charme-offensief te starten naar klanten en adviseurs. Dit werden de Woonfonds Woongenot Weken, waarin 15seconds een hilarische Woonfonds-bingo vast mocht leggen.

Woonfonds
Woonfonds is een bank binnen de grote verzekeraar Achmea. Sinds 1973 biedt Woonfonds hypotheken aan via onafhankelijke adviseurs.

Woonfonds-bingo
Voor de Woonfonds-Bingo werd een speciale studio ingericht. Dagelijks werd hier uit alle offerteaanvragen 1 winnaar gekozen. De studio werd verder aangekleed en elke dag uitgebreid in de huisstijl van Woonfonds. De serie liep een maand en werd afgesloten met een spetterende finale.

Studio
Om dichtbij de klant te blijven staan, werden de presentatoren versterkt met een Woonfonds-medewerker.  Op dezelfde dag als de opname werd een edit gemaakt, zodat de winnaar zo snel mogelijk zijn of haar prijs in ontvangst kon nemen.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.