Xylos

Personal Invite & aftervideo

Inspire event

Waar Xylos ICT-oplossingen aanbiedt, biedt LiveWall toffe registratie video’s aan! In samenwerking met Xylos produceerde LiveWall een aftermovie voor hun evenement genaamd Xylos Inspire. Daarbij is er een unieke persoonlijke invite video gemaakt voor de werknemers.

Opdracht
Xylos vroeg aan LiveWall om een aantal korte en toffe video’s die zij op de website en social media konden verspreiden na het Inspire evenement. Ook wilden zij graag een unieke persoonlijke invite video met de eigen naam er op. Dat konden wij wel!

Inspirerend event
Tijdens het Xylos inspire event werden er verschillende activiteiten georganiseerd, met als doel de werknemers te inspireren om innoverend te gaan denken. Door middel van demo’s, workshops, flex desks en een heuse excel escape room, beleefden de werknemers een creatieve dag. En LiveWall was erbij om dit vast te leggen.

Registratievideo
LiveWall volgde de hele dag een aantal van deze activiteiten op de voet om zo de allertofste en mooiste beelden te maken.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.