ZOOM

Diverse product pages

Naar het overzicht

Kieskeurig campagne

Zoom is een platform voor fotografen. In het magazine en op het online platform kun je reviews, achtergrondinformatie, foto's en andere content terugvinden. In samenwerking met Zoom heeft LiveWall meerdere actiepagina's gemaakt voor verschillende merken zoals Sigma, Tamron, Case logic en Panasonic.

Sigma
Als ontwikkelaar van camera-objectieven, is het publiek van ZOOM een uitermate geschikte doelgroep voor Sigma. Om de nieuwste objectieven te promoten, krijgen bezoekers op deze pagina een overzicht van de objectieven en een collectie met mooie foto's die daarmee zijn geschoten. Zo wordt het merk Sigma verder op de kaart gezet. Bovendien krijgen ze als aanvulling hierop ook een plek in het magazine van ZOOM.

Panasonic
Dit bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit electronica. Zo hebben ze naast televisies ook een groot assortiment aan foto- en video camera's. Ter promotie van het merk, ontwikkelde LiveWall een landingspage binnen het ZOOM platform. Hierop is informatie te vinden over fotowedstrijden en tips van professionals.

Case Logic
Voor Case Logic, een producent van camera-tassen, ontwikkelde LiveWall een ad-slider. 

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.