Zorg van de Zaak

Snelverwijspunt platform

Online catalogus en beslisboom

Voor Zorg van de Zaak, een netwerk van bedrijven op het gebied van inzetbaarheid met ruim 3000 medewerkers, heeft LiveWall het Snelverwijspunt platform ontwikkeld om meer inzicht te bieden in het totale aanbod aan diensten. Een handige 'beslisboom'-tool neemt de bezoeker mee in een dialoog om zo tot de geschikte dienst te komen.

Meer transparantie
Zorg van de Zaak biedt een groot aantal specialistische diensten aan vanuit de partners in haar netwerk. Niet voor alle werkgevers, werknemers en verwijzers is het echter direct duidelijk welke oplossingen er zijn voor bepaalde situaties. Om dit inzichtelijker te maken is het online Snelverwijspunt opgezet bestaande uit een catalogusfunctie en een beslisboom.

Catalogusfunctie
Zoals in een goede webwinkel kun je met de catalogusfunctie in het totaalaanbod van diensten filteren op kenmerken alsook vrij doorzoeken. Voor bezoekers die enigszins thuis zijn in de wereld van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg geeft dit een snelle route naar de juiste diensten. 

Beslisboom
Voor bezoekers die minder thuis zijn in de terminologie is er de beslisboom. Hier is het mogelijk om door het probleem uit te diepen tot de geschikte diensten te komen. Dit is anders dan het filteren op attributen zoals bij de catalogusfunctie. In een dialoog / chat met het platform beantwoord je een aantal vragen waarna de resultaten gepresenteerd worden.

Offerteverzoek
Wanneer je als bezoeker de juiste dienst hebt gevonden, is het mogelijk om direct een offerteverzoek in te sturen. Via een speciaal formulier wordt dit als 'lead' geregistreerd zodat het kan worden opgevolgd vanuit het Zorg van de Zaak netwerk.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.