Zo werkt het

Interactieve apps

Kies uit onze 20 verschillende apps om je schermen het middelpunt van interactie te maken. Wissel je social media berichten af én combineer ze met bijvoorbeeld (reclame)filmpjes, advertenties, foto's, live camerabeelden, Twitter voting, Prezi's, of Youtube filmpjes.

Timeline

Door middel van de LiveWall timeline kun je eenvoudig bepalen wat er weergegeven wordt op je schermen. Je kunt eenvoudig items toevoegen, wijzigen en verwijderen.

Social media statistieken

Naast het tonen van alle social media berichten verzamelt LiveWall ook alle data van je social media kanalen. Hierdoor heb je direct toegang tot je social media statistieken, zoals het social media gebruik, de taal, actieve gebruikers, meest besproken onderwerpen, meest gebruikte hashtags en de tagcloud.

Sentiment

Niet alle social media berichten zijn louter positief aangaande je event, beurs of bedrijf. LiveWall segmenteert al je social media berichten naar postief of negatief. Hierdoor krijg je direct een beeld wat de bezoekers van je event, beurs of bedrijf vinden

LiveWall Stream

Naast het weergeven van je social media content op schermen kun je je LiveWall ook live doorzetten met behulp van de LiveWall Stream. Hiermee bereik je niet alleen je bezoekers maar je kunt ook de interactie met iedereen online aangaan. Gebruik je eigen LiveWall Stream url, koppel de stream aan je webiste of maak een Facebook tab aan. Voor alle bezoekers ook leuk om achteraf terug te kijken!

Plug & Play

Het grote voordeel van LiveWall is dat je geen speciale hardware nodig hebt om het af te spelen. Log in op je LiveWall account via een Mac/Laptop/Pc en sluit hem direct aan op een extern scherm naar keuze. Klik vervolgens op "LiveWall openen" en je LiveWall opent direct!

LiveWall Filter

Iedere LiveWall is uitgerust met een standaard filter waarin scheldwoorden en schunnige teksten automatisch gefilterd worden en niet verschijnen op de LiveWall. Daarnaast is het door ons moderate systeem ook mogelijk om de gehele regie in halen te nemen en zelf te bepalen welke berichten op het scherm komen.