Onze expertise

Content platforms en websites

De perfecte online uiting van jouw content, daar zorgen wij voor. LiveWall ontwikkelt high-end contentplatforms, als mobiele app, website en mobile website. Daarbij zijn we echt gewend om high volume platforms te ontwikkelen voor B2B en B2C.

Meer weten? Neem contact op!

Content Platform Ontwikkeling

De perfecte online uiting van jouw content, daar zorgen wij voor. LiveWall ontwikkelt high-end content platforms zoals een app, website en mobile website. De content kan elke vorm hebben; van blog tot video en van short copy tot artikelen. Daarnaast zorgt LiveWall ervoor dat de nieuwste mogelijkheden geïntegreerd zijn. Met onze contentplatforms voor onder andere &C, Dumpert, 100% NL, SLAM FM,  The Voice of Holland en veel anderen bereiken we meer dan 250 miljoen mensen per jaar.

Technisch en visueel sterk

We hebben een volledig in-house team met daarin ux design, ui design, front end ontwikkeling, back end ontwikkeling, API ontwikkeling en data. Onze project managers en product owners brengen al deze facetten samen om een succesvol content platform te ontwikkelen. 

Doordat we alles in-house aanbieden, kunnen we een sterke combinatie maken tussen design en development, zodat er een technisch sterk platform of website staat, met de maximale gebruikerservaring. 

Website performance

Naast de realisatie van de platforms, kunnen we ook adviseren over aanvullende facetten. Niet alleen ontwikkelen we de website, maar onze cloud specialisten kunnen ook zorgen voor de snelste performance en een schaalbaar platform. Daarnaast kunnen onze online marketeers adviseren over de traffic naar de website en performance op basis van Google Analytics en de basis SEO-facetten. Ons team van content-experts kan ook meedenken met de content op het platform. 

We zijn daarom een volledige partner voor de ontwikkeling van het online portal. 

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.