SLAM!

SLAM! Platform

Naar het overzicht
SLAM! - SLAM! Platform

De challenge

SLAM! wil voor haar fans graag een omni channel platform, waar alles op een plek terug te vinden is. LiveWall heeft samen met RadioCorp een compleet nieuwe visie en strategie opgezet voor de digitale toepassingen van SLAM! Het nieuwe platform voorziet SLAM! en haar fans van alle mogelijkheden op gebied van content en engagement. Je kunt niet meer om SLAM! heen al zou je dat willen!

SLAM! - SLAM! Platform
SLAM! - SLAM! Platform
SLAM! - SLAM! Platform

Het idee

LiveWall heeft samen met RadioCorp een compleet nieuwe visie en strategie opgezet voor de digitale toepassingen van SLAM! Het nieuwe platform voorziet SLAM! en haar fans van alle mogelijkheden op gebied van content en engagement. Je kunt niet meer om SLAM! heen al zou je dat willen! 

Interactie
Bij het maken van het platform is gekeken naar zoveel mogelijk manieren om interactie te creëren met de fans van SLAM!. In samenwerking met Pluxbox heeft LiveWall daarom een messaging module opgezet. Hiermee kan er eenvoudig contact gelegd worden met de studio. Denk hierbij aan audio-, video- en tekstberichten maar ook het versturen van foto’s is hiermee mogelijk. De SLAM!-jocks kunnen hier direct vanuit de studio op reageren. Door deze drempel te verlagen wordt de interactie enorm bevorderd.

SLAM! - SLAM! Platform
SLAM! - SLAM! Platform
SLAM! - SLAM! Platform
SLAM! - SLAM! Platform

Het proces

De verschillende digitale stations van SLAM! zijn eenvoudig te luisteren met de SLAM!-webplayer. Ook is het te beluisteren via externe players of bij gebruik van de native implementatie in de SLAM! app. De players beschikken over alle functies die je van een player verwacht. Starten en pauzeren van de stream, maar ook het eenvoudig switchen naar een overzicht met alle laatste video's of een overzicht van alle SLAM!-themakanalen.

Campagne beheer
Binnen het nieuwe platform zijn de aparte beheer omgevingen voor de campagnes geïntegreerd. Dit geeft SLAM! de mogelijkheid om zeer snel campagnes op te zetten in de vorm van toplists (bijv. Zomer top 10), awards (SLAM! awards) en simpele winacties.  Maar ook campagnes  in combinatie met branded partners. Dit leidt tot de mogelijkheid van het vergroten van commerciële diensten binnen het platform.

Content management systeem
Het platform wordt dus door de SLAM!-redactie beheert vanuit een easy to use CMS. De functionaliteiten zijn speciaal voor het platform op maat gemaakt. Naast het managen van de input voorziet het CMS diverse preview-, upload-, en export functies.

SLAM! - SLAM! Platform

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.