VYTAL

Voedingsapp

Naar het overzicht
VYTAL - Voedingsapp

De challenge

Naast het bevorderen van sales, loyalty en het optimaliseren van een merk, creëert LiveWall ook volledige apps. LiveWall helpt verschillende startups met de ontwikkeling van hun eigen app. Daarbij is LiveWall betrokken van creatie tot product.

Een van deze startups is VYTAL. VYTAL kwam met de vraag om een zeer complete innovatieve food app en platform te ontwikkelen. De app stelt op basis van een algoritme automatisch ideale voedingsschema’s samen. Het doel van de app is om op een leuke en lekkere manier je streefgewicht te bereiken.

VYTAL - Voedingsapp
VYTAL - Voedingsapp
VYTAL - Voedingsapp
VYTAL - Voedingsapp

Info en conversie

De app die LiveWall heeft ontwikkeld voor VYTAL, heeft het doel de bezoeker te informeren over de uitgebreide mogelijkheden van het platform. Om het gebruik van de website te boosten zijn er diverse dynamische elementen gebruikt waardoor de gebruiker geïnteresseerd blijft. Er zijn daarnaast diverse buttons en call to actions te vinden die leiden tot conversie. 

VYTAL - Voedingsapp
VYTAL - Voedingsapp
VYTAL - Voedingsapp

Hoe werkt het?

Het VYTAL voedingsplatform bestaat uit een mobiele app (zowel geschikt voor iOS en Android), een coaching-module in webomgeving en een publieke website. Het platform biedt geautomatiseerde persoonlijke voedingsadviezen aan. Daarnaast is er een aparte module in de webomgeving, die bedoeld is om gebruikers van de app te begeleiden. De app stelt elke dag een voorgeprogrammeerd persoonlijk menu voor, gebaseerd op de energiebehoefte van de gebruiker en zijn of haar doelstelling en voorkeuren.

Platform voor coaches
De app houdt o.a. rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren, gewenste variatie en maximale bereidingstijd. VYTAL biedt een platform waarbij coaches, clubs, personal trainers en overige professionals, gebruikers volledig kunnen begeleiden in hun proces. Het platform biedt alle tools die nodig zijn voor een optimale klantbegeleiding op het gebied van voeding en gedrag. 

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.