Citymarketing Tilburg

Tilburg op de kaart

Diverse video's

Citymarketing Tilburg en LiveWall startten samen een videoproject om Tilburg op de kaart te zetten. Niet alleen werden er verschillende promovideo's gemaakt, ook ontwikkelde LiveWall een videotool waarmee heel Nederland zijn eigen Tilburg-video kan samenstellen.

Video's
Citymarketing Tilburg en LiveWall bepaalden samen welke evenementen, kernwaarden en locaties een echte Tilburg-video konden gebruiken. Bijvoorbeeld 'Tilburg Studentenstad' en 'Ondernemen in Tilburg', maar ook door middel van een Stadswandeling of het vastleggen van Roze Maandag. Daarnaast werden er ad-hoc video's geschoten. LiveWall schreef de scripts en verzorgde het projectmanagement. Daarnaast bepaalden we samen met Citymarketing een rauwe, stoere en herkenbare stijl voor de social video's. Zo creëert LiveWall een beeldbank voor de gemeente, waaruit ook later geput kan worden.

Citymarketing Tilburg
"Tilburg is een geweldige stad en dat willen we aan iedereen laten zien." Citymarketing Tilburg probeert ervoor te zorgen dat meer mensen kiezen voor Tilburg, bijvoorbeeld door het positieve vestigingsklimaat van de stad breed onder de aandacht te brengen. Citymarketing Tilburg bestaat uit directeur Marc Meeuwis, Maartje Verschure, Ben Smit, Nicole Severijns en Madeleine van Belkom.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.