RTL Nederland

RTL Gezondheidstest second screen

Naar het overzicht

Wat weet jij over lichaam en gezondheid

Is het gezond om melk te drinken? En hoe gezond is sporten nou eigenlijk? Tijdens de Nationale Gezondheidstest 2016 op RTL4 wordt uitgelegd wat er echt waar is, en wat slechts een mythe is. 

In de Nationale Gezondheidstest testten Ruben Nicolai en Wendy van Dijk hoeveel de BN'ers in de studio en de kijkers thuis weten van lichaam en gezondheid. Thuis meespelen kon via de RTL XL app. Na afloop werd automatisch de behaalde score berekend.

De app
De Nationale Gezondheidstest 2016 thuis meespelen kan via de app. Je hoeft geen aparte Gezondheidstest-app te downloaden. Je kunt de RTL XL app downloaden waarmee tijdens de uitzending kunt meedoen. 

De quiz
In de studio laten vijf publieksvakken, onder leiding van vijf BN’ers, hun kennis testen. Peter R. de Vries voerde het vak fitte 50’ers aan, Dirk Zeelenberg vertegenwoordigt de levensgenieters, Miljuschka Witzenhausen speelt met de jeugd van tegenwoordig, Meesterkok Rob Blauw strijdt met Chefs en Winston Gerschtanowitz probeerde samen met de kids- en carrièremakers de winst binnen te halen. 

Kijkcijfers
Ruim een miljoen mensen keek naar de Nationale Gezondheidstest op RTL 4. De test, die gewonnen werd door presentatrice en foodblogger Miljuschka Witzenhausen, belandde daarmee in de top-10 van best bekeken programma's van de dag.

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.